Iš Utenos į Ukmergę atėjo pėsčias

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Zarasų rajono policija neseniai sulaukė padėkos dėl laimingai atsiradusio artimųjų ieškoto vyro. Kaip vėliau paaiškėjo, vyras, slapčia nuo artimųjų, pėsčiomis atkeliavo nuo Utenos iki Ukmergės. 

Šią istoriją atskleidė Zarasų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus  komandai  pareikšta vieša padėka.

Pareigūnams artimieji dėkoja už operatyvumą, ieškant Zarasų rajone Antalieptės seniūnijoje iš namų išėjusio ir prapuolusio vyro.

Artimieji dėkoja ir kinologui, ir tarnybiniam keturkojui, dalyvavusiems paieškoje.

Utenos apskrities VPK, kuriam pavaldus Zarasų rajono policijos komisariatas, plačiau paviešina šią istoriją.

Pranešimas apie iš sodybos dingusį vyrą buvo gautas birželio 5-osios rytą. Sūnus pranešė, kad jam nepavyksta telefonu susisiekti su tėvu. Artimiesiems atvykus į sodybą, rastas atrakintas namas ir ant stalo paliktas tėvo mobilusis telefonas. Vietinis gyventojas sakė, kad panašus į ieškomąjį žmogus nuėjo link Utenos.

Pareigūnams atvykus į sodybą, asmuo nebuvo surastas. Paieškos tęstos ir Antalieptės miestelyje. Visi apklaustieji sakė, kad vyro nematė. Vėliau žmogaus ieškota šalia jo sodybos, šukuotos aplinkinės vietovės, miškas, paupys. Asmens paieškai buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi bei sustiprintos pareigūnų pajėgos.

Laimei, tą patį vakarą policijai paskambino pražuvėlio sūnus ir informavo, kad jo tėvas atsirado ir yra pas gimines Ukmergėje.

Pabendravus telefonu su ieškomu vyru, jis policijai aiškino, kad išėjus iš Antalieptės Zarasų rajone, jį iki Utenos pavežė moteris, po to, nuo Utenos iki Ukmergės atėjo pėsčiomis...

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų