Spausdinti šį puslapį

Ukmergiškiui skirta bauda

Klaipėdos apylinkės teismas skelbia apie išnagrinėtą administracinio nusižengimo bylą, kurioje ukmergiškiui R. L. paskirta administracinė nuobauda už karantino reikalavimų nesilaikymą ir valstybės tarnautojų garbės ir orumo įžeidimą.

Byloje nustatyta, kad šis Ukmergėje gyvenantis vyras automobiliu atvykęs į Klaipėdos rajone esantį Karklės kaimą, nesant išskirtiniam atvejui, būdamas neblaivus, viešoje vietoje nedėvėjo veido kaukės, kaip tuo metu buvo reikalauta.

Aiškinantis atvykimo į pajūrį aplinkybes, jis valstybės tarnautojams atsisakė pasakyti savo asmens duomenis bei vulgariais žodžiais įžeidė jų garbę ir pažemino orumą.

Teismas atsižvelgė į padarytų nusižengimų pobūdį, lengvinančių aplinkybių nebuvimą ir tai, kad buvo neblaivus, tačiau tokio pobūdžio nusižengimus padarė pirmą kartą.  Už tai paskirta 50 Eur bauda.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)