Pristatė Vyriausybės atstovų įstaigos patarėją

Vyriausybės atstovų įstaigos vyresniąja patarėja dirbs G. Brazauskienė. Vyriausybės atstovų įstaigos vyresniąja patarėja dirbs G. Brazauskienė.

Ukmergėje viešėjęs Vyriausybės atstovas Vilniaus ir Alytaus apskrityse Julius Arlauskas pristatė naująją Vyriausybės atstovų įstaigos vyresniąją patarėją Gabrielę Brazauskienę.

Ji vykdys administracinę priežiūrą Ukmergės ir Švenčionių rajonų savivaldybėse, dirbs vietoj gegužės mėnesį staiga mirusios Vildos Vaičiūnienės.

G.Brazauskienė turi patirties ir ypatingai gerai žino savivaldybės vidaus gyvenimą.

„Manau, kad jai nepritrūks lankstumo, supratimo bei visų kitų gerų ir šiame darbe reikalingų savybių. Tikiuosi, kad kartu atrasite bendrų sąlyčio taškų sprendimuose“, – pristatydamas atstovę teigė J. Arlauskas.

Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas, pasidžiaugė gražiu ilgamečiu bendradarbiavimui su Vyriausybės atstovų įstaiga.

„Jūs prižiūrite, ar savivaldybės laikosi Konstitucijos, įstatymų ir ar vykdo Vyriausybės sprendimus, o mes stengiamės jų laikytis bei vykdyti jūsų nurodymus, atsižvelgiame į jūsų pastabas, patarimus. Juk dabartinė kasdienybė dažnai pateikia visokių iššūkių – įvairios naujovės, prieštaravimai tarp teisės aktų verčia kreiptis į jus ir diskutuoti, kad gimtų tiesa“, – sakė meras.

Apie susitikimą informavo rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+8 # Kažkaip 2021-06-23 23:20
keistai skamba džiaugsmas, kai tikrintojas "bendradarbiauja" su tikrinamuoju? Ar tai nepadeda "prakišti" vietinius teisės aktus (tarybos sprendimus) šiek tiek pažeidžiant aukštesnius teisės aktus?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+8 # Estafete 2021-06-24 16:35
Perduota!!! Getas su savo istatymais.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # Ka 2021-06-25 01:49
Giminaite? Svogierka????
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų