Spausdinti šį puslapį

Ilgametis darbuotojas išlydėtas į užtarnautą poilsį

Už ilgametį atsakingą ir profesionalų darbą rajono meras R. Janickas skyrė padėką K. Rimui.  Dariaus Paškevičiaus nuotr. Už ilgametį atsakingą ir profesionalų darbą rajono meras R. Janickas skyrė padėką K. Rimui. Dariaus Paškevičiaus nuotr.

Ukmergės rajono savivaldybės vadovai ir administracijos darbuotojai į užtarnautą poilsį išlydėjo kolegą, ilgametį Žemės ūkio ir kaimo plėtros skyriaus darbuotoją Kęstutį Rimą. Rugsėjo 12-ąją jam sukaks 65-eri metai.

Už ilgametį atsakingą ir profesionalų darbą rajono meras Rolandas Janickas skyrė padėką K. Rimui, o susirinkusieji jam išsakė daug gražių žodžių.

1979 metais baigęs Lietuvos žemės ūkio akademiją ir įgijęs hidromelioracijos inžinieriaus-techniko specialybę, K. Rimas kelerius metus dirbo bendrovėje „Ukmergės melioracija“.

Ukmergės rajono savivaldybės administracijoje darbavosi daugiau nei 30 metų. Per tą laiką keitėsi tiek skyriaus pavadinimas, tiek K. Rimo pareigos jame. K. Rimas čia ėjo ir skyriaus vedėjo, ir vedėjo pavaduotojo, o pastaruosius penkerius metus – vyriausiojo specialisto pareigas.

Informavo rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)