Kolegos atsisveikino su savo redaktore

Su darbu „Gimtosios žemės“ redakcijoje atsisveikino jos redaktorė Genovaitė Kazielienė.   Daivos Zimblienės nuotr. Su darbu „Gimtosios žemės“ redakcijoje atsisveikino jos redaktorė Genovaitė Kazielienė. Daivos Zimblienės nuotr.

Su darbu „Gimtosios žemės“ redakcijoje atsisveikino jos redaktorė Genovaitė Kazielienė. Šiame laikraštyje dirbusi beveik keturis dešimtmečius, darbą ji paliko išėjusi į užtarnautą poilsį.

Sausio 3-iąją – paskutinę darbo dieną – su redaktore atsisveikino ne tik kolektyvas, bet ir Ukmergės rajono savivaldybės vadovai.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad už ilgametį darbą, kolektyve dirbančių žmonių kompetenciją, energiją, žinias ir sugebėjimus, atiduotus Ukmergės rajono laikraščio redakcijos vadovo darbui Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas G. Kazielienei įteikė padėką.

Nuoširdžiai dėkodama kolegoms ir savivaldybės vadovams už patirtus bendrus išgyvenimus ir darbą, G. Kazielienė akcentavo besidžiaugianti, jog priklausiusi žiniasklaidos – „ketvirtosios valdžios“ – atstovų šeimai ir turėjusi tam tikrų galių padėti į laikraštį besikreipusiems žmonėms.

Ji neskaičiavusi, kiek per visus savo darbo metus laikraštyje parašiusi straipsnių.

Kai kurie jos aprašyti ukmergiškiai yra tokie ryškūs, kad moteris juos prisimena ir iki šiol. Puikų humoro jausmą turinti G. Kazielienė mėgsta pasididžiuoti, kad jai teko laimė dirbti prie daugiau nei 10 Ukmergės rajono vadovų.

„Visi jie buvo ryškios asmenybės, nors ir skirtingi, o ir dideli skandalai nė vieno iš jų nelydėjo.“ Tik geru žodžiu paminėjo ir dabartinius savivaldybės vadovus.

Paklausta, ką gi dabar, išėjusi į pensiją, veiksianti, patikino, kad pirmiausia kurį laiką norės tiesiog pailsėti – gerai išsimiegoti, skirti daugiau laiko sau ir savo pomėgiams. „Tačiau tikrai nemanau, jog tapsiu nuolatine serialų žiūrėtoja“, – šmaikštavo moteris.

Nuo sausio 4 dienos mūsų kolegų laikraščiui vadovauja Loreta Ežerskytė, iki tol čia dirbusi vyriausiojo redaktoriaus pavaduotoja.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų