Spausdinti šį puslapį

Ukmergiškio sukurta daina veržiasi į hitus

„Pijus Opera“ žada daugiau dainų. „Pijus Opera“ žada daugiau dainų.

Ukmergiškis reperis Pijus kartu su ukmergiške Smilte išleido naują dainą „Papirk mane“ ir šios dainos vaizdo klipą.

Paviešintas naujas kūrinys jau per tris pirmąsias dienas „Youtube“ platformoje sulaukė per 10 tūkst. peržiūrų. Pranašaujama, kad daina taps vasaros hitu.

Repo grupės „Operatyvūs“ narys Pijus šįsyk savo gerbėjams pateikė solo kūrinį, kurį įdainavo kartu su savo drauge Smilte Karvelyte. Kaip sako Pijus, pirmasis dainos įrašas, prieš dvejus metus darytas sėdint karantine ir neplanuojant jos viešinti, buvo skirtas merginai sužavėti. Šiandien ne tik skamba profesionalus įrašas, dainuojant duetu, bet ir sukasi dainos vaizdo klipas.

Toli gražu ne kiekvienas ukmergiškis sukuria vaizdo klipą. Žinoma, to nebūtų pavykę padaryti be palaikančios ir savo darbą išmanančios komandos.

Daina įrašyta studijoje „Despotin Audio Lab“, žodžiai – Pijaus Vasiliausko-Brazausko, muzikai įsigytos autorinės teisės.

Vaizdo klipo kūrybinę grupę sudarė ne vienas asmuo – scenarijaus autorė, vaizdo operatorius ir montuotojas. Dronu filmavo ukmergiškis fotografas Mantas Kristijonas Kuliešis.

Kuriant klipą teko susidurti su iššūkiais – vos 3 ˚C temperatūroje keletą valandų filmuotis vilkint lengvais drabužiais ant vandens plūduriuojančioje lovoje, kurią pasigamino patys. Gauti vilkiką su vairuotoju taip pat reikėjo pastangų.

Atskiros klipo scenos filmuotos Dusetų, Antazavės, Ukmergės rajono apylinkėse bei Vilniuje.

Daina pristatyta radijo stoties ZIP FM laidoje „Gatvės lyga“ ir pasiūlyta į savaitės TOP10. Eteryje Pijus pasidalijo ir kūrybiniais planais. Artimiausiu metu reperis planuoja įrašyti daugiau solinių dainų, kurias pristatys „Youtube“ kanale „Pijus Opera“ bei to paties pavadinimo „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose. Vasarą planuoja koncertuoti įvairiuose festivaliuose.

Abu, P. Vasiliauskas-Brazauskas ir S. Karvelytė, baigė Ukmergės meno mokyklos Muzikos skyrių, mokėsi Antano Smetonos gimnazijoje, kurių koridoriuose ir apsikeitė pirmaisiais žvilgsniais. Šiuo metu jaunuoliai tęsia mokslus Vilniuje, bet kone kas savaitę grįžta į Ukmergę. Tikisi, kad daina suras savo klausytojus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)