Spausdinti šį puslapį

Ukmergiškė apdovanota už savanorišką veiklą

Dainiaus Vyto nuotr. R. Varnienė pelnė nominaciją „Už įkvepiantį įsitraukimą“, o prieš mėnesį buvo apdovanota Mero padėkos ženklu. Dainiaus Vyto nuotr. R. Varnienė pelnė nominaciją „Už įkvepiantį įsitraukimą“, o prieš mėnesį buvo apdovanota Mero padėkos ženklu.

Konkurse „Mūsų bendruomenės savanoris 2022“, skirtame Savanorystės metams paminėti, ukmergiškė Ramunė Varnienė apdovanota nominacija „Už įkvepiantį įsitraukimą“.

Konkursą organizavusi VšĮ Kaimo verslo ir rinkų plėtros agentūra „Litfood“ kvietė kaimo gyventojus siūlyti kandidatus nominacijoms: „Už įkvepiantį įsitraukimą“, „Už novatoriškumą ir kūrybiškumą“, „Už universalumą ir įvairiapusiškumą“, „Jaunasis bendruomenės savanoris“, „Už telkiančią lyderystę“, „Už ilgametę savanorystę“.

Nugalėtojai apdovanoti VDU Žemės ūkio akademijoje praėjusią savaitę vykusioje šventėje.

Iš viso šalyje pasiūlyta 80 nominantų. Tarp jų buvo ir ukmergiškių: Deltuvos bendruomenė pasiūlė Kazį Aleknavičių nominacijai „Už ilgametę savanorystę“, Valų bendruomenė – Aldoną Gelūnienę nominacijai „Už universalumą ir įvairiapusiškumą“, Ukmergės krašto bendruomenių sąjunga – R. Varnienę nominacijai „Už įkvepiantį įsitraukimą“.

R.Varnienė tapo laureate. Ji yra Ukmergės krašto bendruomenių sąjungos valdybos narė, Laičių kaimo bendruomenės pirmininkė. Savanorišku darbu moteris prisideda prie bendruomenei svarbių veiklų – organizuoja talkas, akcijas, inicijuoja šventes, įgyvendina projektus, padedančius gerinti bendruomenės aplinką.

Savanorystė yra veikla, kai žmogus dalį savo laiko, energijos, žinių ir asmeninės patirties skiria bendruomenei ir visuomenei naudingam darbui, už kurį negauna jokio piniginio atlygio.

R.Varnienei šį rudenį – tai jau antras reikšmingas jos veiklos įvertinimas.

Už aktyvią visuomeninę veiklą ir vietos bendruomenės telkimą Savivaldos dienos proga ji buvo apdovanota Mero padėkos ženklu.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)