Ilgaplaukių konkurse sužibėjo dvynukės iš Ukmergės

Sesės Skaistė ir Emilė pasiekė naują dar neregistruotą savo amžiaus grupės dvynių ilgiausių plaukų rekordą. Sesės Skaistė ir Emilė pasiekė naują dar neregistruotą savo amžiaus grupės dvynių ilgiausių plaukų rekordą.

Kauno „Žalgirio“ arenoje lapkričio 13 dieną įvyko 12-asis „Pasaulio Ilgaplaukės Long-Haired World“ konkursas.

Jame  dalyvavo ir Ukmergės „Šilo“ progimnazijos aštuntokės dvynės Skaistė ir Emilė Kazlauskaitės, pasiekusios naują dar neregistruotą savo amžiaus grupės dvynių ilgiausių plaukų rekordą. Išpuoselėti sesių plaukai yra vienodo – 122 cm – ilgio.

Tai – ne pirmas ukmergiškių rekordas. Savo amžiaus kategorijose jos ir ankstesniais metais buvo iškovojusios dvynių ilgiausių plaukų titulus Lietuvoje.

Konkurse dėl ilgiausių plaukų titulo iš viso varžėsi per 100 mergaičių, merginų ir moterų iš Lietuvos bei kitų šalių. Jauniausia iš jų – vos dvejų, o vyriausia – 39-erių metų.

Ilgakasės sesės Skaistė ir Emilė šiame konkurse dalyvauja ne pirmą kartą. Merginos dėl savo ilgų ir išpuoselėtų plaukų dažnai sulaukia dėmesio. Nors pačios labiau domisi sportu ir yra labai aktyvios mokyklos gyvenime, ilgaplaukių konkursų stengiasi nepraleisti.

Scenoje ilgakasės jaučiasi puikiai ir noriai demonstruoja savo plaukų grožį, o paklaustos, kaip prižiūri savo plaukus, šypsosi, kad nieko ypatingo nedaro, tiesiog plauna, šukuoja, beveik niekada nedžiovina jų džiovintuvu, reguliariai pakerpa galiukus.

Tiesa, paatvirauja, kad vieno trinkimo metu joms prireikia geros saujos šampūno ir tiek pat plaukų balzamo. Sesių svajonė – ateityje padovanoti plaukus tiems, kam jų labai reikia.

Konkurso dieną po plaukų matavimo visos ilgaplaukės buvo kviečiamos susipinti plaukus į dvi kasas ir sujungti jas visas į grandinę.

Taip Kauno „Žalgirio“ arenoje supinta ilgaplaukių kasų kasa. Ji žiūrovų akivaizdoje buvo kruopščiai išmatuota.

Matavimai parodė, kad naujosios kasų kasos ilgis – 142,1 m. Remiantis išankstiniais duomenimis manoma, kad tokia kasų kasa gali būti ilgiausia pasaulyje.

Ar ją Gineso rekordų biuras patvirtins ilgiausia pasaulyje, sužinosime ateityje.

Konkursas vykdytas pagal agentūros „Factum“ rekordų registravimo nuostatus ir taisykles.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų