Spausdinti šį puslapį

„X faktoriaus“ finaluose – ukmergiškis Arnas Pelakauskas

tv3.lt nuotr. tv3.lt nuotr.

TV3 televizijos projekto „X faktorius“ finale pamatysime ir ukmergiškį Arną Pelakauską.

A.Pelakauskas sėkmingai praėjo atrankas, tačiau per „Kėdžių iššūkį“ teisėjai jo likimą atidavė spręsti žiūrovams. Visą praėjusią savaitę vyko balsavimas, o sekmadienį transliacijos pradžioje paskelbti rezultatai. A. Pelakauskas surinko daugiausia žiūrovų balsų ir pateko į tiesioginius finalus. Ukmergiškis papildys Sauliaus Urbonavičiaus-Samo komandą, suburtą jaunimo kategorijoje. Iš viso yra keturios kategorijos: paaugliai, jaunimas, vyresnieji ir grupės.

Į A. Pelakauską dėmesį atkreipė ir Andrius Mamontovas, pakeitęs teisėją Justę Arlauskaitę-Jazzu, kuri neseniai tapo mama. A. Mamontovui ukmergiškis pasirodė vienas savičiausių atlikėjų.

A.Pelakauskas yra baigęs Antano Smetonos gimnaziją, Ukmergės meno mokyklos Muzikos skyrių, dirba Ukmergės kraštotyros muziejui priklausančiame tolerancijos centre, dalyvauja kultūros centro ansamblio „Klasika“, jaunimo choro, mėgėjų teatro veikloje.

Kita laida, kurioje dainuos ukmergiškis, vyks sekmadienį.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)