Spausdinti šį puslapį

Ukmergiškis savo gerbėjus kviečia į koncertą Vilniuje

Tauro Gūdmanto nuotr. Pijus koncerte žada staigmenų. Tauro Gūdmanto nuotr. Pijus koncerte žada staigmenų.

Ukmergiškis reperis Pijus Opera rengia pirmąjį savo solinį koncertą, kuriame žada pateikti ne vieną staigmeną.

Be senų ir naujų dainų renginyje laukia ir išskirtinis improvizacinio repavimo šou, svečių pasirodymai bei įspūdinga gatvės veiksmo paroda.

Koncertas „Padalijimai“ vyks sausio 27-ąją Vilniuje įsikūrusiame bare „Opera Social House“.

Ukmergiškis Pijus Vasiliauskas-Brazauskas, scenoje prisistatantis Pijus Opera, apie būsimą renginį sako: „Padalijimai – tai daugiau nei koncertas. Padalijimai – tai dainos, eilėraščiai, improvizacija, vaizdo klipai, nuotraukos, draugai, juokas pro ašaras ir ašaros iš juoko.“

Koncerte bus galima išgirsti senų ir naujų Pijaus kurtų repo dainų. Naujausias ukmergiškio dainas lydės vaizdo klipai, sukurti kartu su fotomenininku bei klipų kūrėju, pasivadinusiu Artofhood, renginyje pristatančiu ir daugiau savo darbų. Jis ruošia vaizdinę koncerto dalį. „Laukia riebi gatvės veiksmą juostoje įamžinančio menininko paroda, kurioje atsiskleis ir mūsų kiti bendri darbai“, – sako Pijus.

Renginio metu į sceną žengs svečiai.

Ukmergiškis yra Lietuvos „Freestyle MC battle“ 2021 metų čempionas bei Lietuvos MC legendų kovų vicečempionas. „Freestyle MC battle“ (ang.) – tai reperių kovos laisvuoju stiliumi, kai tekstas kuriamas ir rimuojamas scenoje.

 Sausio 27 d. Vilniuje vyksiantis koncertas – ilgai lauktas renginys. „Jau kurį laiką nokinu save tam, jog galėčiau išdalinti kitiems“, – sako Pijus. Be kita ko, vakaro metu ukmergiškis publikai atvers ir jautriausią savo sielos dalį, išsiliejančią poezija, kuri nėra plačiai viešinama.

Tai – pirmasis solinis ukmergiškio koncertas. Iki šiol jis koncertuodavo renginiuose kartu su kitais dalyviais. Tiesa, grupė „Operatyvūs“, kurios narys yra Pijus, 2020 metų vasario pabaigoje surengė debiutinio albumo „Chicago“ pristatymo koncertą, tačiau prasidėjusi pandemija ir karantinas sužlugdė tolimesnį albumo pristatymo turą ir visus planuotus koncertus. Šiuo metu grupė nekuria jokių projektų, o Pijus  po pandemijos pradėjo vystyti solinę karjerą.

„Nuo sugrįžimo į sceną svajojau apie vakarą, kuriame būčiau aš ir publika. Kalbu ne apie tiesiog koncertą, kuriame sudalyvauju ir išeinu. Svajojau apie vakarą, kuriame galėčiau pasakyti, kaip jaučiuosi, apie vakarą, kuriame galėčiau bendrauti su publika, ne tik pažiūrėti nuo scenos, bet pamatyti, pajausti. Apie vakarą, po kurio būtų savaitę liūdna, jog jis baigėsi, bet viduje liktų prasmė. O dabar aš labai laimingas, nes tas vakaras jau visai greitai“, – atvirauja Pijus.

Savo koncerte Vilniuje jis laukia ir ukmergiškių.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)