Spausdinti šį puslapį

Kliudė vaiką, partrenkė stirną

Trečiadienis rajone nepraėjo be eismo įvykių keliuose. Tarp jų – ir žūtimi pasibaigusi nelaimė.

Vienas iš įvykių dieną, apie 11 valandą, nutiko Klaipėdos gatvėje, šalia „Sodros“. Į eismo įvykį čia papuolė iš Senamiesčio pagrindinės mokyklos skubėjęs berniukas (gim. 2005 m.), kurį ne pėsčiųjų perėjoje nežymiai kliudė stabtelėti nespėjęs automobilis „Peugeot“.

Laimė, vaikas nenukentėjo. Po apžiūros ligoninėje, kur medikai jokių sumušimų nenustatė, jis buvo perduotas mamai. Kitos šio techninio eismo įvykio dalyvės automobilis irgi nebuvo apgadintas. Kadangi šio įvykio metu niekas nebuvo sužalotas, policija tyrimo nepradėjo.

Kitas eismo incidentas įvyko apie 12 valandą Kauno gatvėje 16A. Vidiniame namo kieme nesmarkiai susidūrė du automobiliai – „Nissan“ ir „VW Golf“. Transporto priemonės, policijos teigimu, apgadintos nežymiai, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaracijas.

Apie 13 valandą 30 minučių gautas pranešimas apie susidūrimą su gyvūnu kelyje. Tai nutiko kelyje Vilnius–Ukmergė, vadinamajame senajame Vaitkuškio plente, neprivažiavus Vaitkūnų kaimo. Automobilis „Volvo“ trenkėsi į stirną, kuri staiga išbėgo į kelią, ir ją numušė.

Deja, stirnai šis susidūrimas buvo mirtinas. Išgąsčiu atsipirkęs vairuotojas nenukentėjo, jo automobilis buvo šiek tiek apgadintas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)