Spausdinti šį puslapį

Vienu metu – du eismo įvykiai ir septynios apgadintos mašinos

Ukmergėje ketvirtadienio vakarą tuo pat metu įvyko du panašūs eismo įvykiai, kurių metu iš viso nukentėjo net septynios transporto priemonės.

Apie 17 val. 30 min. Kauno gatvėje, netoli sankryžos su Deltuvos gatve, susidūrė trys link miesto centro važiavę automobiliai. „Opel“ markės automobilis trenkėsi į „nisaną“, o šis – į „hondą“.

Šio susidūrimo priežastis aiški – „opelio“ vairuotojas buvo girtutėlis. 51 metų vyras į alkotesterį pripūtė 2,69 promilės. Tamsus metas, po darbo skubančių automobilių virtinė girtam vairuotojui tapo per sunki užduotis išlaikyti saugų atstumą.

Į įvykio vietą atskubėjo ir „greitosios“ ekipažas. Laimė, įvykio metu niekas nenukentėjo.

Beveik lygiai tuo pat metu Vilniaus gatvėje, ant tilto per Šventąją, susidūrė net keturios transporto priemonės. Įvykio metu niekas nenukentėjo, vairuotojai buvo blaivūs. Tačiau ši avarija „patampė“ nervus kitiems eismo dalyviams. Mat policijos ekipažo teko kiek palaukti ir Vilniaus gatvėje, iš abiejų tilto pusių, susidarė didžiulės automobilių eilės.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)