Spausdinti šį puslapį

Laukuose paliktas automobilis kėlė sumaištį

Naktį Ukmergės rajone nuo kelio nuskriejęs ir apsivertęs automobilis buvo paliktas laukuose. Per pusę paros jis sukėlė nemažai sumaišties, rajono specialiosios tarnybos prie automobilio skubėjo mažiausiai du kartus.

Pirmo skambučio Ukmergės policija sulaukė naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 3 val. 40 min. Keliu Ukmergė-Molėtai važiavęs vyras pranešė, kad pavažiavus nuo Ukmergės apie 4 km Senuoju Ukmergės keliu, automobilis „Hyundai“ nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Liudininkas informavo, kad apsivertusio automobilio vairuotojas gali būti neblaivus, jis pasišalino iš įvykio vietos, o mašina liko griovyje.

 Į įvykio vietą nuskubėjo policijos patruliai. Jie konstatavo, kad automobilis „Hyundai“ iš tiesų nuskriejo nuo kelio, vertėsi ir buvo paliktas laukuose. Apžiūrėjus automobilį nerasta jokių dokumentų, taip pat nebuvo valstybinių numerių.

Tikslindami įvykio aplinkybes pareigūnai dar kartą susisiekė su įvykį mačiusiu vyru. Šis nurodė, kad automobilį galimai vairavo Širvintų r. gyventojas R. S. (gim. 1997 m.). Liudininkas taip pat nurodė automobilio valstybinius numerius, jo teigimu automobilis buvo nupirktas trečiadienį Vilniuje.

Pareigūnai patikrino duomenų bazes ir išsiaiškino, kad

automobilis priklauso D. S. (gimusi 1961.). Tačiau moteris pareigūnams patvirtino automobilį dar gegužės mėn. kažkam pardavusi.

Kadangi automobilis niekam netrukdė, jis buvo paliktas laukuose. Tai sukėlė sumaišties. Prašvitus prie apsivertusio automobilio jau skubėjo Ukmergės ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai. „Šiandien buvome iškviesti Molėtų plente vaduoti autoįvykyje prispaustų žmonių, tačiau atvykus paaiškėjo, kad žmonių nelikę nė kvapo, o ir variklis jau spėjęs ataušti“, – ketvirtadienį socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba. Policija tiria įvykį ir ieško „Hyundai“ vairavusio asmens.

www.lrytas.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)