Spausdinti šį puslapį

Nukentėjo eismo dalyviai

Žmonių traumomis pasibaigė keletas rajone įvykusių eismo avarijų.

Viena jų nutiko mieste gruodžio 8-osios rytą, apie 7.40 valandą. A. Baranausko ir Vytauto gatvių sankryžoje 44 metų moteris, vairuodama automobilį „Audi 80“ ir sukdama į Vytauto gatvę, partrenkė pėsčiąją. Nukentėjo ne pėsčiųjų perėjoje staiga į važiuojamąją kelio dalį išėjusi Vytauto gatvės gyventoja (gim. 1946 m.).

Sužalotai moteriai prireikė dešinės rankos dilbio operacijos. Ji paguldytą į traumatologijos skyrių. Vairuotoja įvykio metu buvo blaivi.

Kitas eismo įvykis – Šešuolių miestelyje. Policija praneša, kad 1955 m. gimęs vyras, vairuodamas automobilį „Škoda Fabia“, neatsižvelgė į apledėjusią kelio dangą, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė mašinos, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė.

Sužaloti ir pats vairuotojas, ir kartu važiavusi keleivė (gim. 1970 m.). Pastarajai Ukmergės ligoninėje diagnozuotas slankstelio lūžis, vairuotojui – raktikaulio lūžis. Abu dėl patirtų sužalojimų paguldyti į traumatologijos skyrių. Automobilį vairavęs asmuo buvo blaivus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)