Spausdinti šį puslapį

Avarijoje sužaloti trys žmonės

Eismo įvykis nutiko Želvos kelyje, ties posūkiu į Šešuolius. Ukmergės PGT nuotr. Eismo įvykis nutiko Želvos kelyje, ties posūkiu į Šešuolius. Ukmergės PGT nuotr.

Ilgasis savaitgalis, deja, ne visiems buvo šventiškas. Rajone susidūrus kelioms transporto priemonėms nukentėjo trys žmonės.

Eismo avarija įvyko šeštadienį apie 11 valandą. Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad Želvos kelyje, ties posūkiu į Šešuolius, susidūrė du automobiliai, viename yra prispausta moteris.

Į avariją buvo išsiųsti medikai bei ugniagesiai gelbėtojai. Atvykus įvykio vietoje buvo du – „Audi“ ir „Mercedes“ markių – automobiliai. Pastaruoju važiavo grupė užsieniečių kariškių.

Ugniagesiai išlaisvino automobilyje prispaustą moterį, jai ir dar keliems šio eismo įvykio dalyviams prireikė medikų pagalbos. Iš viso trys traumų patyrę asmenys – 1988 m. gimęs vyras bei 1983 m. ir 1963 m. gimusios moterys – buvo išvežti į Ukmergės ligoninę. Pastaroji nukentėjusioji išleista namo, kiti du gydomi įstaigoje.

Eismo įvykio metu gerokai apgadintas „Audi“ automobilis. Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurį atlieka Vilniaus policija. Aiškinamasi, ar šiame įvykyje nebuvo ir daugiau automobilių.

Vairuotojai piktinasi, kad šiuo metu ypač slidūs rajono keliai, taip pat ir šis, prastai prižiūrimi. Tačiau pareigūnai ir juos pačius ragina būti atidžius ir atsargius, mat ištisai sningant kelininkų darbas gali nueiti perniek.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)