Spausdinti šį puslapį

Susidūrė trys transporto priemonės

Šventinį savaitgalį Ukmergės rajono gatvėse ir keliuose būta itin daug eismo įvykių. Net keliuose iš jų susidūrė po tris automobilius. Laimė, žmonių aukų buvo išvengta.

Balandžio 2 d. 10.32 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefonu gautas pranešimas apie avariją Vytauto gatvėje prie RIMI. Čia apvirto automobilis. Policijai atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad susidūrė bent kelios transporto priemonės.

„Opel“, vairuojamas vyro (gim. 1969 m.), atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį „Peugeot“, vairuojamą  ukmergiškės (gim. 1968 m.).  Nuo smūgio šis trenkėsi į kitą „Opel“ automobilį, kurį vairavo moteris (gim. 1963 m.).

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Gelbėtojai mašiną atvertė ir atjungė akumuliatorių.

Net trys transporto priemonės susidūrė kovo 30 d. autostradoje Vilnius–Panevėžys. Apie 16 val. gautas pranešimas, kad ties 48 kilometru „Honda“ vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir ši kliudė BMW bei „VW Sharan“ automobilius. Žmonės nenukentėjo. Supildytos eismo įvykio deklaracijos. Atvykę į įvykio vietą ugniagesiai gelbėtojai išjungė akumuliatorius ir nuvalė kelio dangą.

Kovo 30 d. 20 val. vairuotojas policijai pranešė, kad važiuojant iš Deltuvos link Ukmergės  OPEL partrenkė stirną. 

Kovo 30 d. 16 val. 15 min. autostradoje netoli Krikštėnų nesuvaldžius automobilio BMW, šis kelis kartus apsisuko, nuvažiavo nuo kelio bei atsitrenkė į tvorą. 

Kovo 30 d. kelyje ties Taujėnų seniūnijos Neprausčių kaimu susidūrė du automobiliai. Į šį įvykį taip pat skubėjo gelbėtojai. Jie išjungė akumuliatorių.

Balandžio 2 d. apie 9 val. Seveikių kaime, šlapiame žvyrkelyje, lyjant saugaus važiavimo greičio nepasirinko automobilį „Citroen Xsara“ vairavęs neblaivus, neturintis teisės vairuoti 41 metų vyras. Kelio vingyje automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio į griovį ir apvirto. Sužeidimų patyręs vairuotojas paguldytas į ligoninę. Jam nustatytas lengvas girtumas.

Ikiteisminiai tyrimai dėl visų minėtų įvykių policijoje nebuvo pradėti.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)