Spausdinti šį puslapį

Kelio nedavė mokyklinis autobusas

Vaidotės Šantarienės nuotr. Vaidotės Šantarienės nuotr.

Trečiadienį mieste, gatvėje, susidūrė dvi transporto priemonės. Viena iš jų – mokyklinis autobusas, kurio vairuotojas ir yra kaltas dėl eismo įvykio.

Avarija įvyko apie 10 valandą 30 minučių Gedimino gatvėje, prie pat sankryžos su Vasario 16-osios gatve. Autobusėlis, važiavęs Gedimino gatve, sukdamas į kairę – Vasario 16-osios gatvę, nepraleido priešais link centro važiavusio „Nissan“.

Susidūrus automobiliams netrukus atvyko policijos pareigūnai. Eismo įvykis, kelią „užtvėrus“ šioms mašinoms, nepatogumų sukėlė tuo metu minėtomis gatvėmis vykusiems vairuotojams, susidarė nežymių spūsčių.

Laimė, išvengta aukų: mokyklinį autobusą vairavęs žmogus jame buvo vienas – vaikų nevežė. Tiesa, tuo pat metu pro eismo įvykio vietą pravažiavo kitas mokyklinis autobusiukas, kuriame jų buvo pilna.

Automobilio „Nissan“ vairuotojas ir jame buvęs keleivis nenukentėjo, nuo smūgio mašinoje išsiskleidė oro pagalvės.

Eksploatuoti vadinamąjį geltonąjį autobusėlį jau ir taip būtų buvę nesaugu. „Tai buvo paskutinė mokyklinio autobuso kelionė, nes ir taip labai senas autobusas dabar sugadintas nepataisomai. Jis bus nurašytas, bet mokiniai tikrai turės kuo važiuoti“, – sakė informaciją apie eismo incidentą suteikęs rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus viršininkas Vladas Butkus. Jo vairuotojas taip pat išvengė sužalojimų. Tačiau dėl jo sukeltos avarijos „Nissan“ savininkui – nemenki rūpesčiai, nes ir šis automobilis buvo gerokai „aplamdytas“.

Įvykio vietoje užpildytos deklaracijos, surašytas protokolas. V. Butkus sakė nepamenantis panašaus įvykio mūsų rajone, kad į avariją anksčiau būtų patekęs vaikus vežęs ar tuščias kuris nors iš tokių autobusėlių.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)