Spausdinti šį puslapį

Eismo įvykio dalyvis neišgyveno

Ukmergės PGT nuotr. Ukmergės PGT nuotr.

Po pirmadienį rajone įvykusios kraupios avarijos žmonių aukų padaugėjo. Jų iš viso – trys.

Jau skelbėme apie kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis įvykusią avariją. Į Lenkijos piliečio (gim. 1955 m.) vairuotą krovininį automobilį „Man TGA 26.400“, tempusį priekabą su kroviniu, važiavusį link Ukmergės, rėžėsi iš priekio Kauno miesto kryptimi važiavęs „Hyundai Starex“. Pastarąjį galimai vairavo 1970 metais gimęs asmuo, Rusijos pilietis.

Pareigūnų teigimu, pirminiais duomenimis, būtent šio automobilio, išvažiavusio į priešpriešinę eismo juostą ir atsitrenkusio į lenko vilkiką, vairuotojas kaltas dėl mirtinos avarijos.

Eismo įvykio metu „Hyundai“ vairavęs asmuo žuvo. Taip pat žuvo šiuo automobiliu kartu važiavęs keleivis (gim. 1969 m.).

Dar vienas keleivis (gim. 1956 m.), irgi gyvenantis Rusijoje, dėl patirtų sužalojimų komos būsenos buvo pristatytas į VšĮ Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę. Deja, medikams nepavyko išgelbėti vyro. Gydytojai dėl jo gyvybės kovojo dar kurį laiką, tačiau ji užgeso antradienio pavakarę.

„Man“ vairuotojas atvežtas į Ukmergės ligoninę, Priėmimo ir skubios pagalbos skyriuje jam nustatytas kairės kojos padikaulio lūžis. Eismo įvykio metu vairuotojas, kaip paaiškėjo, buvo blaivus. Medikams suteikus pagalbą, žmogus išleistas į namus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)