Eismo avarijoje nukentėjo 8 žmonės

„Sunkiausia yra gelbėti sužeistus vaikus“ – šiuo prierašu ir skaudžios nelaimės nuotraukomis feisbuke pasidalijo Ukmergės gelbėtojai. Ukmergės PGT nuotr. „Sunkiausia yra gelbėti sužeistus vaikus“ – šiuo prierašu ir skaudžios nelaimės nuotraukomis feisbuke pasidalijo Ukmergės gelbėtojai. Ukmergės PGT nuotr.

Ukmergės rajone šeštadienio vakarą susidūrus automobiliams, nukentėjo 8 žmonės. Tarp jų – penki nepilnamečiai.

Pranešimas apie nelaimę gautas apie 19 val. 30 min. Į įvykio vietą išskubėjo keturios medikų brigados, policijos, priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ekipažai.

Avarija įvyko maždaug 10 kilometrų nuo Ukmergės, važiuojant Jonavos kryptimi.

Iškart po nelaimės policija uždarė kelio atkarpą ir nukreipė eismą aplinkkeliais. 

Policija praneša, kad automobilis „Audi A4“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „VW Golf“.

Nukentėjo „Audi A4“ vairavęs 1978 metais gimęs vyras, taip pat kartu važiavusios 2014 ir 2009 metais gimusios mergytės, 2007 metais gimęs berniukas ir 2004 metais gimusi paauglė.

Pastaroji dėl kojos sumušimo paleista gydytis namo, visi kiti dėl įvairių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Į ligonę dėl įvairių sužalojimų paguldyti ir „VW Golf“ automobiliu važiavę žmonės: 1975 metais gimęs vairuotojas ir tais pačiais metais gimusi keleivė bei kartu važiavusi 2002 metais gimusi paauglė.

Ukmergės policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų