Vairuotojams, kalbantiems telefonais, – baudos

Ukmergės rajono policijos pareigūnai rajone ir mieste vykdė policinę prevencinę priemonę, kuria siekta išsiaiškinti vairuotojų mobiliųjų telefonų naudojimo pažeidimus.

Priemonės metu išsiaiškinti 25 įvairūs Kelių eismo taisyklių pažeidimai.

Draudimo vairuotojams naudotis mobiliojo ryšio priemonėmis nepaisė 14 vairuotojų. Taip pat nustatyta 11 kitokių Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Buvo vairuojama neturint privalomojo automobilio draudimo, nesegint saugos diržo, nustatytas lenkimo sankryžoje pažeidimas.

Po du pažeidimus nustatyta dėl vairavimo esant neblaiviam (nustatytas iki 1,5 prom. girtumas), neturint teisės vairuoti ir kai teisė vairuoti transporto priemones yra atimta.

Baudas teks sumokėti ir dviem dviratininkams, kurie važiavo būdami neblaivūs (iki 1,5 prom. girtumas).

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+2 # arijus 2020-10-30 13:36
o ko paciu policininku nebaudziat kurie sneka telefonais vairuodami, vienas kriminalistas vairuojantis juoda visureigi mercedes benz, buves ukmerges pareigunas dabar dirbantis fntt vairuojantis melynos spalvos skoda ir kiti nuolat sneka telefonais ir yra nebaudziami, tai kaip suprasti?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # arijui 2020-11-05 08:20
pats atsakei i savo klausima :lol: :lol: buves ukmerges pareigunas (nors tokiu pavadint neapsivercia liezuvis), o dabar fntt PAREIGUNAS !!!!!!!! jam galima tipo
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų