Spausdinti šį puslapį

Slydo į griovį, trenkėsi į stulpą

Ukmergės PGT nuotr. Ukmergės PGT nuotr.

Sausio 2–3 dienomis, esant slidžiai kelio dangai, rajono keliuose fiksuota nemažai techninių eismo įvykių, kurių metų apgadintos transporto priemonės.

Sausio 3 d., apie 6 val. ryto, iš Juodausių ir Žemaitkiemio policiją pasiekė pranešimai, kad kelias visiškai apledėjęs, judėti neįmanoma, automobilių ratai slysta. Žmonės pranešė, kad neįmanoma pasiekti darboviečių.

Naktį, apie 2 val., kelio Kėdainiai–Šėta–Ukmergė 33 kilometre automobilis „Chrysler Sebring“ dėl slidžios kelio dangos tapo nevaldomas, pradėjo slysti, atsitrenkė į kelio stotelės atitvarus ir nuvažiavo į pakelės griovį. Eismo įvykio metu apgadinti stotelės atitvarai ir automobilis.

Vietoje užpildyta eismo įvykio deklaracija. Suteikta pagalba, į vietą iškviestas tralas.

11 val. kelyje Molėtai–Ukmergė, 115 kilometre, nuo kelio į griovį nuvažiavo BMW markės automobilis.

9 val. Dainavoje dėl slidžios kelio dangos prie garažų vyras, vairuodamas siuntų pristatymo autobusiuką „Renault“, kliudė elektros stulpą. Stulpas nenukentėjo, tačiau transporto priemonė buvo apgadinta.

Sausio 2 dieną, apie 18 val., kelyje Ukmergė–Molėtai nuo kelio nuvažiavo automobilis „Mercedes-Benz“. Žmonės nenukentėjo.

13 val. autostradoje netoli Ukmergės automobilis „Mazda“ rikiavosi į kitą eismo juostą, bet jį sumėtė, tad nuvažiavo į šalikelę. Laimei, vieta buvo lygi, tad mašina nenukentėjo.

13 val. važiuojant link Vidiškių, ties Mūšios kaimu, į griovį nuvažiavo „Opel“ markės automobilis.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)