Pėsčioji buvo sužalota daugiabučio kieme

Vilniaus regiono apylinkės teisme išnagrinėta byla dėl eismo įvykio, per kurį buvo sužalota pėsčioji. Nelaimė nutiko Ukmergėje praėjusių metų spalio 18-osios rytą.

7.30 val. daugiabučio namo kieme vairuodama automobilį „Ford Focus“ moteris partrenkė pėsčiąją ir ši patyrė kojos traumą.

Apie bylos baigtį pranešė portalas tv3.lt. Rašoma, kad kaltinamoji teismo posėdyje kalta prisipažino visiškai. Teigė, kad labai gailisi. Pasakojo, kad anksti ryte išėjo su savo sūnumis į kiemą ir įsėdo į automobilį.

Pradėjus važiuoti, gale sėdintys vaikai ėmė triukšmauti.

Ji atsisuko į juos sekundei, kad pažiūrėtų, kas ten vyksta. Kai atsisuko į kelią, pamatė moterį, atsirėmusią į jos automobilį. Iš karto iškvietė greitosios medicinos pagalbos medikus, kuriems paaiškino, kad partrenkė žmogų. Po įvykio ne kartą nukentėjusiajai skambino, atsiprašė, teiravosi, kaip jos sveikata.

Nukentėjusioji teisme pabrėžė, kad nebuvo išėjusi ant kelio važiuojamosios dalies, ėjo palei mašinas. Tuo metu buvo prieblanda, jau švito, gatvių žibintai nebešvietė.

Pakliuvus į ligoninę teko atlikti operaciją, kitas procedūras. Po traumos mėnesį gyveno pas dukrą, tik tada grįžo į savo namus. Gyvena 5-ame aukšte, todėl jai tai tapo didele problema. Tikėjosi, kad po reabilitacijos visiškai pasveiks, bet ir dabar dėl traumos vis dar negali paeiti didelių atstumų.

Teismas nusprendė vairuotoją atleisti nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą, nustatant 1,5 metų terminą, ir baudžiamąją bylą nutraukti.

Draudimo bendrovė „Compensa“ sutiko atlyginti 9 300 eurų neturtinę žalą, išskyrus 200 eurų dalį už masažus. 200 eurų priteisti iš kaltinamosios. Ji taip pat turės padengti 530 eurų siekiančias advokato išlaidas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų