Spausdinti šį puslapį

Šventupėje žuvo moteris

 

Skaudi nelaimė – Šventupės kaime. Bute kilus gaisrui gelbėtis bandžiusi moteris neišgyveno.

 

Žinią apie įvykį ugniagesiai gavo ketvirtadienio naktį, be kelių minučių vidurnaktį. Jie buvo kviečiami į Šventupėje, Darbo gatvėje, esantį daugiabutį dėl uždūmytos laiptinės. Vykstant į įvykio vietą jiems taip pat buvo pranešta, kad atvira liepsna dega vienas namo balkonas.

 

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budinčios pamainos vadas Ramūnas Stankevičius pasakojo, kad nelaimės vietoje buvo vyras (gim. 1966 m.). Pusnuogis žmogus iš liepsnojančio balkono buvo perlipęs į gretimą balkoną kaimynystėje.

 

Šalia namo, ant žemės, be sąmonės gulėjo moteris (gim. 1972 m.). Šoko būsenos vyras negalėjo paaiškinti, kas įvyko. Manoma, kad kartu šiame bute gyvenusi pora kilus gaisrui bandė gelbėtis, ir moteris neišsilaikiusi iškrito.

 

Gelbėdami vyriškį ugniagesiai panaudojo keltuvą. Moterį gaivino atvykę medikai, ji buvo išvežta į ligoninę, tačiau vėliau jos gyvybė užgeso.

 

Pasak R. Stankevičiaus, bute smarkiai apdegė vienas iš kambarių, aprūko kitos patalpos. Aiškinamasi, kokia gaisro priežastis.

 

UŽ inf. 

 

Ukmergės PGT nuotr.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)