Spausdinti šį puslapį

Sodyboje degė namas, kapinėse – eglišakės

Liepsnojo namas Taujėnų seniūnijoje, Dumblio kaime. Ukmergės PGT nuotr. Liepsnojo namas Taujėnų seniūnijoje, Dumblio kaime. Ukmergės PGT nuotr.

Tarp praėjusios savaitės Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos įvykių suvestinės gaisrų – nuostolių pridariusi nelaimė Taujėnų seniūnijoje.

Apie Dumblio kaime esančioje sodyboje kilusį gaisrą ugniagesiams buvo pranešta naktį į trečiadienį. Bendrasis pagalbos centras pranešimą apie tai gavo apie 2 val. 40 min. Į įvykio vietą buvo išsiųstos gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos.

Sudegė sodyboje esančio namo stogas, taip pat sudegė dalis perdengimo. Išdegė pastato viduje esanti pirties patalpa.

Pasak ugniagesių, M. U. priklausantis pastatas yra gyvenamas, tačiau šios sodybos ir namo savininkas čia nuolat nebūdavo – atvažiuodavo kartais. Kodėl kilo gaisras, kol kas nežinoma – vyksta tyrimas.

Praėjusią savaitę ugniagesiai taip pat sulaukė iškvietimo į kapines. Lapkričio 1 d. Ukmergėje, Vaižganto kapinėse, ant vieno iš kapų degė eglišakės.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informuoja, kad per dešimt šių metų mėnesių ugniagesiai išvyko 382 kartus. Per tą patį laikotarpį pernai – 359 kartus. Gesinti gaisrų šiemet – 175 kartus, pernai – 156. Į kitus gelbėjimo darbus šiemet – 98, pernai – 101 kartą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)