Spausdinti šį puslapį

Smarkiai apdegęs žmogus neišgyveno

Ukmergės PGT nuotr. Liepsnos Gružų kaime pasiglemžė namą, o smarkiai apdegęs jo šeimininkas mirė ligoninėje. Ukmergės PGT nuotr. Liepsnos Gružų kaime pasiglemžė namą, o smarkiai apdegęs jo šeimininkas mirė ligoninėje.

Praėjusią savaitę Ukmergės rajone, Siesikų seniūnijoje, kilusio gaisro baigtis – tragiška: žuvo žmogus.

Pranešimas apie ketvirtadienio rytą Gružų kaime Meilūnų gatvėje užsiliepsnojusį gyvenamąjį namą buvo gautas prieš devynias. Atvira liepsna degęs pastatas sudegė. Ugniagesiai gelbėtojai išsaugojo du medinius ūkinius pastatus.

Prie degančio namo buvo rastas smarkiai nukentėjęs pensinio amžiaus jo savininkas. Apdegęs žmogus buvo perduotas greitosios pagalbos medikams ir išvežtas į ligoninę.

Deja, didelių sužalojimų patyręs vyriškis neišgyveno – po paros jo gyvybė užgeso ligoninėje.

Ir Gružų, ir aplinkinių kaimų gyventojai negali atsitokėti po šios baisios nelaimės. Vienas savo namelyje gyvenęs žmogus, pasakojo seniūnijos gyventojai, buvo ramus ir geras. Žinia apie jo mirtį visiems gerokai apkartino Velykų džiaugsmą.

Tėčio laidotuvėmis pasirūpino jo dukra. Kodėl kilo žmogaus gyvybę nusinešęs gaisras, aiškinamasi.

Tą pačią dieną žmogaus mirtimi pasibaigusios nelaimės būta ir kaimyniniame Molėtų rajone. Alantoje atviroje teritorijoje degė laužas, o už 7 metrų nuo laužavietės buvo aptiktas smarkiai apdegusios moters kūnas.

Šventų Velykų dienos šalies ugniagesiams taip pat buvo neramios. Sekmadienio naktį Šilutės rajone degė ūkinis pastatas. Atvykę ugniagesiai prie jo durų rado smarkiai apdegusį savininką. Jis buvo išvežtas į ligoninę. Iš pastato buvo išvestos 2 karvės, jautis ir 10 vištų. Gaisro metu pastatas sudegė.

Šeštadienį Panevėžyje atvira liepsna degė medinis gyvenamasis namas. Prie jo gulėjęs vyras buvo perduotas greitosios pagalbos medikams ir išvežtas į ligoninę. Namas ir jame buvę daiktai sudegė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)