Spausdinti šį puslapį

Nesėkmės – dėl puodų

Į Maironio gatvę ugniagesiai skubėjo dėl prisvilusio puodo. Ukmergės PGT nuotr. Į Maironio gatvę ugniagesiai skubėjo dėl prisvilusio puodo. Ukmergės PGT nuotr.

Ugniagesiams gelbėtojams antradienį teko skubėti į didele nelaime vos nepasibaigusį įvykį, kuris kilo dėl... puodo.

Pranešimas buvo gautas iš Maironio g. 7 esančio daugiabučio namo. Pagalbos šauktasi prisvilus puodui. Ugniagesių teigimu, teko išlaužti buto duris. Iš namų jie išnešė vos sąmoningą gyventoją, kuris buvo perduotas namo kieme budėjusiems medikams.

Pasak gelbėtojų, nedaug trūko, kad žmogus būtų užtroškęs dūmuose. Laimė, pavojus jo gyvybei negresia.

Šalies ugniagesiai informuoja, kad į įvykius, susijusius su prisvilusiais puodais, šiemet jiems teko skubėti daugiau kaip 330 kartų. Kilus pavojui buvo išgelbėta per 10 žmonių.

Dažniausios tokių įvykių priežastys – gyventojai gaminamą maistą užmiršta ir išeina iš namų arba taip nutinka neblaivių asmenų būstuose. Deja, būna atvejų, kai nuo degančio puodo užsidega virtuvės baldai, o po to liepsnos apima ir visus namus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)