Spausdinti šį puslapį

Užsidegus vilkikui, iškrovė apie 300 maišų

Ukmergės PGT nuotr. Ukmergės PGT nuotr.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai praėjusią savaitę gavo neįprastą užduotį – iš degančio vilkiko jie iškrovė apie 300 maišų su anglimi.

„Rytinė mankšta – rankomis iškrauti pusę priekabos maišų su anglimis. Kelyje link Laibiškių kaimo važiuojančio vilkiko vairuotojas pastebėjo iš priekabos rūkstančius dūmus ir iškvietė ugniagesius, kurie užgesino išplisti nespėjusį gaisrą“, – tarnybos feisbuko paskyroje rašo ugniagesiai.

Šio iškvietimo buvo sulaukta penktadienio rytą, apie 6 val. Pranešta, kad dega vilkikas. Atvykus į nurodytą vietą, iš vilkiko „Iveco 450“ su priekaba rūko dūmai. Priekaboje vežti maišai su medžių anglimis, tad nutarta juos iškrauti. Suskaičiuota, kad rankomis teko iškelti apie 300 maišų. Per incidentą apdegė dalis priekabos tento.

Praėjusią savaitę ugniagesiai gelbėtojai sulaukė ir daugiau iškvietimų į nelaimes ir gaisrus.

Birželio 16 d. Anykščių gatvėje medikams padėjo pernešti ligonį, o Deltuvos gatvėje talkino gyventojams patenkant į butą.

Birželio 18 d. Taujėnų seniūnijoje, Pamūšio kaime, nuo važiuojamosios kelio dalies pašalintas užvirtęs medis.

Birželio 20 d. medis buvo nuvirtęs Jaunimo ir Miškų gatvių sankryžoje.

Birželio 19 d. Vidiškių seniūnijoje, Rečionių kaime, degė šiukšlės.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)