Per kelias dienas tuo pačiu adresu – du gaisrai

Antrojo gaisro metu užsiliepsnojo gyvenamasis namas.  Ukmergės PGT nuotr. Antrojo gaisro metu užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Ukmergės PGT nuotr.

Per kelias dienas Želvos seniūnijoje, Deveikių kaime, įvyko du gaisrai.

Pirmą sykį įsiplieskęs gaisras lauko virtuvėje buvo gesintas sausio 20-ą, trečiadienį. Stogas, dengtas skarda, degė atvira liepsna. Išdegė lauko virtuvės vidus, apdegė stogo konstrukcijos. Antras gaisras kilo sausio 22-ąją, penktadienį. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, iš namo rūko dūmai. Degė medinis vieno aukšto su palėpe pastatas, stogas, dengtas skarda. Name užsiliepsnojo koridorius bei pagalbinės patalpos ir liko pajuodusiomis sienomis ir lubomis. Išneštas vienas dujų balionas.

Pirminiais duomenimis, per šiuos gaisrus žmonės nenukentėjo. Įtariama, kad gaisrai galėjo kilti dėl elektros instaliacijos.

Per savaitę būta ir daugiau gaisrų. Sausio18-ąją Taujėnų miestelio Paupio gatvėje namo kamine, degė suodžiai. Ugniagesiai gelbėtojai budėjo, kol išdegė.

Sausio19-ąją suodžiai degė dūmtraukyje, Antakalnio gatvėje, Ukmergės mieste. Ugnis užgesinta milteliniu gesintuvu.

Sausio 24-ąją, paryčiais, Veprių seniūnijoje, Vengrių kaime, atvira liepsna degė rąstinis gyvenamasis namas, stogas, dengtas šiferine danga. Sudegė stogas, medinė perdanga, išdegė vidus ir viduje buvę namų apyvokos daiktai. Stipriai apdegė rąstinės pastato sienos. Iš namo išneštas vienas dujų balionas.

Ugniagesiams gelbėtojams taip pat teko padėti specialiosioms tarnyboms. Sausio 21-ąją gavus pranešimą, kelyje prie Rečionių kaimo nuo važiuojamosios kelio dalies patrauktas rąstas.

Tą pačią dieną, įtarus, kad būste yra žmogus, kuriam reikalinga pagalba ir jis pats nebegali atidaryti durų, Ukmergėje, Vilniaus gatvėje, suteikta pagalba patenkant į butą, esantį trečiame namo aukšte. Pastačius ištraukiamas kopėčias ir per langą patekus į butą, įleisti policijos pareigūnai ir medikai. Virtuvėje ant grindų gulėjo moteris. Padėta ją išnešti iš buto iki GMP automobilio. 

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų