Spausdinti šį puslapį

Skubėjo į gaisrus, talkino vairuotojams

Degė medinis dviejų aukštų namas.  Ukmergės PGT nuotr. Degė medinis dviejų aukštų namas. Ukmergės PGT nuotr.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyrai praėjusią savaitę gesino du gaisrus ir talkino eismo įvykiuose. 

Lapkričio 29 d. Šešuolių seniūnijoje, Liaušių kaime, į griovį nuslydo automobilis „Opel Combo“. Transporto priemonė apsivertė ant šono. Į įvykio vietą atskubėję gelbėtojai atjungė mašinos akumuliatorių.

Lapkričio 30 d. autostradoje, ties Prūdų kaimu, vilkikas „Volvo“ nuslydo ir atsitrenkė į atitvarus. Iš pradurto kuro bako ėmė tekėti dyzelinas. Jo išbėgo apie 500 litrų, dar apie 100 litrų po nelaimės buvo išsiurbta.

Išbėgusį dyzeliną kartu su sniegu gelbėtojai surinko į statines ir perdavė kelių tarnybai utilizuoti.

Tą pačią dieną Taujėnų seniūnijoje, Mažeikių kaime, vilkikas „Scania“ nuvažiavo nuo kelio ir nuslydo į griovį ant šono. Iš vilkiko priekabos išsiliejo biokuras.

Atvykę gelbėtojai atkabino priekabą, atvertė vilkiką ir patraukė jį į šalikelę. Kuro talpa pažeista nebuvo, per alsuoklį išbėgo keli litrai dyzelino.

Gruodžio 1 d. A. Vienuolio-Žukausko gatvėje esančio namo kamine degė suodžiai. Atvykus, suodžiai degė atvira liepsna.

Gruodžio 2 d. Bijūnų gatvėje užsidegė medinis dviejų aukštų namas. Atvykus, atvira liepsna veržėsi iš antro aukšto, kur ir buvo ugnies židinys. Išdegė kambarys, sudegė namų apyvokos daiktai. Kitos patalpos aprūko.

Gesinant liepsnas, išardytos 6 kv. metrų stogo konstrukcijos.

Ugniagesiai skelbia, kad dūmų detektoriaus pastate nebuvo, bet naudotas termovizorius.  

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)