Spausdinti šį puslapį

Gesino žolynus ir garažą

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba skelbia apie praėjusios savaitės gaisrus ir nelaimes.

Balandžio 12 d. Kareivinių gatvėje degė apie 100 arų sausų žolynų plotas. Balandžio 13 d. žolynai liepsnojo Vidiškių seniūnijoje, Jasiuliškio kaime. Abu gaisrai užgesinti parankinėmis priemonėmis.

Balandžio 18 d. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad Ukmergėje, S. Daukanto gatvėje, dega metalinis garažas. Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad dega šiukšlės tarp metalinių garažų, liepsnojo ir vieno garažo vidus. Ugniagesiai nupjovė spyną. Viduje degė medinės lubos. Jos išpjautos ir užgesintos.

Balandžio 15 d., prieš vidurdienį, gelbėtojai skubėjo į pagalbą autostrados 60-ame kilometre įvykus eismo įvykiui.

Paaiškėjo, kad 21 m. merginos vairuojamas BMW markės automobilis kliudė ta pačia kryptimi važiavusį „Toyota Avensis“ ir atsitrenkė į kelio atitvarus. Eismo įvykio  metu apgadintos abi transporto priemonės bei kelio atitvarai. Atvykus atjungtas akumuliatorius, automobilis nustumtas į šalikelę, o nuo kelio nuplautos šukės.

Balandžio 18 d. pranešta, kad Vytauto gatvėje, bute, sudužus langui pavojingai pakibo stiklai. Parankinėmis priemonėmis nuimtas stiklas ir surinktos šukės.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)