Nesiliauja žolynų gaisrai

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos duomenimis, praėjusią savaitę kilo penki gaisrai, keturi iš jų – sausos žolės.

Balandžio 27-ąją Taujėnų miestelyje, Draugystės gatvėje, išdegė 15 arų žolės. Balandžio 29-ąją Ukmergėje, S. Daukanto gatvėje, išdegė apie 12 arų žolės ir krūmų. Gaisras kilo prie daržų, kitoje kelio pusėje – pastatai. Balandžio 30-ąją Veprių miestelyje žolė degė 3 arų plote. Tą pačią dieną Deltuvos seniūnijos Sarapų kaime žolė išdegė 150 arų plote.

Balandžio 29-ąją Ukmergėje, Klevų gatvėje, vieno aukšto mūriniame name su dvišlaičiu stogu ir mansarda, degė suodžiai dūmtraukyje. Dūmų detektoriaus name nebuvo.

Priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešė ir apie praėjusios savaitės gelbėjimo darbus. „Ukmergės žiniose“  penktadienį rašėme apie dvi Šventosios upėje paskendusias moteris. Jų kūnus iš vandens ištraukė gelbėtojai.

Balandžio 29-ąją Ukmergėje, Pivonijos gatvėje, įtarus, kad gyventojui galėjo sutrikti sveikata, kviesta pagalba atidaryti užrakinto buto, esančio trečiame aukšte, duris. Į butą patekta, pastačius ištraukiamas kopėčias, per langą. Įleisti medikai ir policija.         

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų