Gesino automobilius, gelbėjo žmones

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informavo, kad kovo 1-ąją autostradoje, ties Pivonijos seniūnijos Bartkūnų kaimu, degė lengvasis automobilis BMW X3.

Atvykus ugniagesiams, mašina degė atvira liepsna.

Vasario 28-ąją gautas pranešimas, kad Ukmergėje, Kauno gatvėje, daugiabučio namo ketvirtame aukšte esančiame bute dega šviesos, bet į telefono skambučius bute gyvenantis vyras neatsiliepia.

Apie įvykį pranešęs ukmergiškis turėjo buto raktus, bet negalėjo atrakinti – trukdė raktas, paliktas spynoje iš vidaus. Nuogąstavo, kad viduje esančiam žmogui sutriko sveikata. Atvykę ugniagesiai, pasinaudoję kopėčiomis, pro langą pateko į butą ir įleido policijos pareigūnus bei medikus. Viduje rastas vyras buvo negyvas.

Kovo 1-ąją Ukmergėje, Bažnyčios gatvėje, suteikta pagalba policijai, patenkant į patalpas. Panaudojus laužtuvą, išlaužtos medinės durys ir įleisti policijos pareigūnai.         

Jau rašėme, kad vasario 27-ąją Deltuvos miestelyje, gyvenamajame name, kilo gaisras, gyventojas buvo išvežtas į ligoninę.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų