Spausdinti šį puslapį

Gesino automobilius, gelbėjo žmones

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informavo, kad kovo 1-ąją autostradoje, ties Pivonijos seniūnijos Bartkūnų kaimu, degė lengvasis automobilis BMW X3.

Atvykus ugniagesiams, mašina degė atvira liepsna.

Vasario 28-ąją gautas pranešimas, kad Ukmergėje, Kauno gatvėje, daugiabučio namo ketvirtame aukšte esančiame bute dega šviesos, bet į telefono skambučius bute gyvenantis vyras neatsiliepia.

Apie įvykį pranešęs ukmergiškis turėjo buto raktus, bet negalėjo atrakinti – trukdė raktas, paliktas spynoje iš vidaus. Nuogąstavo, kad viduje esančiam žmogui sutriko sveikata. Atvykę ugniagesiai, pasinaudoję kopėčiomis, pro langą pateko į butą ir įleido policijos pareigūnus bei medikus. Viduje rastas vyras buvo negyvas.

Kovo 1-ąją Ukmergėje, Bažnyčios gatvėje, suteikta pagalba policijai, patenkant į patalpas. Panaudojus laužtuvą, išlaužtos medinės durys ir įleisti policijos pareigūnai.         

Jau rašėme, kad vasario 27-ąją Deltuvos miestelyje, gyvenamajame name, kilo gaisras, gyventojas buvo išvežtas į ligoninę.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)