Sudegė ūkinis pastatas, degė žolė

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešė, kad praėjusią savaitę kilo du gaisrai.

Balandžio 23-iąją Želvos seniūnijos Remeisių kaime atvira liepsna degė medinis ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, stogas buvo įgriuvęs. Pastato viduje buvo įrengta pirtis ir garažas. Pastatas sudegė visiškai. Viduje sudegė buvęs motociklas „Dniepr“ ir ūkio apyvokos daiktai.

Balandžio 21-ąją gautas pranešimas, esą Taujėnų seniūnijos Lėno kaime matyti degantis miškas. Atvykę ugniagesiai rado aplink sodybą degančią žolę. Išdegė apie 30 arų.

Balandžio 20-ąją moteris pranešė įtarianti, kad jos tetai, gyvenančiai Ukmergėje, Maironio gatvėje, sutriko sveikata, prašė pagalbos atidarant buto duris. Pastačius kopėčias per balkoną patekta į butą ketvirtame aukšte. Viduje rasta mirusi moteris. Įleisti medikai ir policija.

Balandžio 23-iąją taip pat Maironio gatvėje gyvenančiai moteriai neatidarant durų, neatsakant į telefono skambučius, kaimynė įtarė, kad jai sutriko sveikata. Per balkoną buvo patekta į butą antrame aukšte. Įleisti medikai ir policijos pareigūnai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų