Šventupėje degė trys pastatai – įtariamas padegimas

Ukmergės PGT nuotr. Gaisras Šventupės kaime. Ukmergės PGT nuotr. Gaisras Šventupės kaime.

Naktį į pirmadienį buvo padegtas sodo namelis, esantis Vidiškių seniūnijoje, Šventupės kaime.

Policija skelbia, kad sudegė ne tik padegtas sodo namelis, bet nukentėjo ir du šalia stovintys kaimynų vasarnamiai. 

Įvykio vietoje nustatyta gaisro priežastis – pašalinis ugnies šaltinis. Dėl galimo padegimo pradėtas  ikiteisminis tyrimas.

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informavo, kad pranešimas apie šį gaisrą gautas 1 val. po vidurnakčio. 

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Atvykus, atvira liepsna degė trys pastatai: Bijūnų gatvėje – du mediniai vasarnamiai, iš kurių vienas sudegė, o Gvazdikų gatvėje – medinis vasarnamis su priestatu. Visiškai sudegė jo stogo konstrukcijos ir dalis vidaus sienos, apsilydė šiltnamis.

Gegužės 12-ąją Vidiškių seniūnijos Naujasodžio kaime atvira liepsna degė medinis ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams jo stogas jau buvo įgriuvęs. Sudegė viduje buvę daiktai, apdegė ir sulietos vandeniu apie 8 tonos šieno.

Šio gaisro auka tapo gyvūnas – sudegė šuo ir jo būda.

Tą pačią dieną medinis ūkinis pastatas degė ir Deltuvos miestelyje. Atvykus iš jo rūko dūmai. Viduje 12 kv. m plote degė šiukšlės. Apdegė dalis sienos.

Gegužės 10 d. policijos pareigūnams prireikė pagalbos Ukmergėje, Jaunimo gatvėje – reikėjo patikrinti, ar bute yra žmogus. Policijos pareigūnas keltuvu buvo pakeltas į buto ketvirtame aukšte balkoną. Pabeldus į langą, duris atidarė pati buto šeimininkė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų