Spausdinti šį puslapį

Eidami į turgų, saugokitės kišenvagių!

Eidami į turgų, saugokitės kišenvagių! Eidami į turgų, saugokitės kišenvagių!

Spalio 17d., šeštadienį, nuo kišenvagių nukentėjo trys ukmergiškiai.

Apie 11 val. 30 min. Ukmergės centrinėje turgavietėje buvo apvogta 49-erių metų  moteris. Iš jos užsegtos rankinės dingo piniginė, kurioje buvo bankų mokėjimo kortelės, automobilio registracijos liudijimas ir techninės apžiūros dokumentas, vairuotojo pažymėjimas, įvairios prekybos centrų, vaistinių, nuolaidų kortelės ir 50 eurų.

Apie 12 val. 30 min. piniginės pasigedo 65-erių metų vyras. Piniginę, kurioje buvo banko mokėjimo kortelė, negaliojantis vairuotojo pažymėjimas, 5 įvairios prekybos centrų nuolaidų kortelės ir 32 eurai, kišenvagiai ištraukė iš striukės kišenės. Padaryta turtinė žala - 57 eurai. Dar viena ukmergiškė pasigedo piniginės būdama parduotuvėje "Viskas už vieną eurą". Apie 12 val. 30 min. 66-erių metų moteris pastebėjo, kad rankinėje nėra piniginės.  Kartu su pinigine ukmergiškė prarado ir banko mokėjimo kortelę, asmens tapatybės kortelę, įvairias prekybos centrų, vaistinių nuolaidų korteles ir 50 eurų. Nuo kišenvagio nukentėjusi moteris prieš ateidama į parduotuvę lankėsi turguje.

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariate dėl vagysčių atliekami ikiteisminiai tyrimai.

Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad kišenvagiai dažniausiai darbuojasi turgavietėje. Gyventojams patariama: jei per spūstį suspaudžiama kuri nors jūsų kūno dalis, būkite budrūs, nes neretai kišenvagiai, dirbdami grupėmis, dirbtinai sukelia grūstį. Be to, nereikėtų vertingų daiktų (piniginių, MP3 grotuvų, mobiliųjų telefonų ir pan.) laikyti kuprinėse ar rankinėse už nugaros, nes jas prapjovus, daiktus lengva pasiekti. Taip pat patariama pinigines su dokumentais ir pinigais laikyti striukių vidinėse kišenėse ar sunkiau pasiekiamose krepšio vietose, rankines laikyti ir nešioti geriau priekyje.

Ukmergės naujienos

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)