Spausdinti šį puslapį

Bastūnuose aidėjo šūviai

Policija. Gedimino Nemunaičio nuotr. Policija. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Policijoje gautas pranešimas apie susišaudymą Bastūnuose.

Pranešama, kad liepos 23 d. apie 24 val. Želvos seniūnijoje Bastūnų kaime konflikto metu vyriškis iš šaunamojo ginklo iššovė į 34 metų vyrą. Laimei, niekas nenukentėjo.

Policijos žiniomis, tąnakt į pilietės gyvenamojo namo kiemą atvažiavo automobilis „Toyota Land Cruiser“, iš kurios išlipo pilietės brolis A. M. bei jai nepažįstamas vyriškis. Jiems priėjus prie namo durų, į kiemą pilietė išėjo kartu su savo sugyventiniu L. P.

Nepažįstamasis pradėjo konfliktuoti bei išsitraukęs ginklą šovė sugyventinio pusėn. Moteriai ėmus ginčytis su savo broliu, nepažįstamasis nuėjo į automobilį ir atsinešė medžioklinį šautuvą. Jis puolė prie moters sugyventinio, tarp vyrų kilo grumtynės, tačiau šautuvas buvo atimtas. Vėliau sugyventinis mušėsi su vyriškiu namo virtuvėje, šeimininkė bandė juos išskirti, o brolis pabėgo.

Maža to, nepažįstamasis jai dar ir grasino. Paskui sėdo į automobilį ir spruko.

Tačiau pavažiavus kelis šimtus metrų, automobilis nulėkė nuo kelio ir apsivertė. Į įvykio vietą atskubėjo policija. Šalia mašinos buvo rastas pistoletas ,,PM“.

Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotojas, kuris, kaip paaiškėjo, buvo neblaivus: nustatytas 1,66 promilės girtumas. 47 metų vyras dėl galvos traumos paguldytas į ligoninę. Policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)