Narkotikai Narkotikai

Praėjusį savaitgalį Ukmergės rajono policijos komisariate sulaikyti penki asmenys, kuriems pareikšti įtarimai dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Lapkričio 25 d. policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjai tikrino 42-ejų metų ukmergiškę, kuri yra prižiūrima Probacijos tarnybos. Pas ją tuo metu svečiavosi 23 metų vaikinas. Pasižvalgę po kambarį, pareigūnai pastebėjo ant stalo dėžutę ir įtarė, kad joje gali būti sudėti narkotikai.

Įtarimai pasitvirtino – dėžutėje rasti du plastikiniai gumulėliai ir aštuoni folijos lankstinukai su rusvos spalvos milteliais bei plastikinis maišelis su baltais milteliais.

Atlikus kratą buvo rasti du švirkštai su rudos spalvos skysčiu, svarstyklės, šaukštelis su narkotikų likučiais, pakavimo maišeliai, 470 eurų. Šie daiktai paimti. Įtariama, kad rastos psichotropinės medžiagos yra heroinas ir amfetaminas.

Abu asmenys buvo sulaikyti. Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai.

Vėlų penktadienio vakarą dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas.

Ukmergės r. policijos komisariato pareigūnai tikrino gautą informaciją apie asmenį, galimai laikantį narkotikus. 20 val. vakaro Reagavimo skyriaus patruliai sustabdė automobilį, kurį vairavo 37-erių metų ukmergiškis. Kartu važiavo bendraamžė keleivė. Pareigūnai pastebėjo, kaip vairuotojas pro duris išmetė paketą. Jame buvo suvyniota augalinės kilmės medžiaga, panaši į narkotinę medžiagą. Vairuotojas ir keleivė buvo sulaikyti bei pristatyti į policijos komisariatą. Netrukus nustatytas narkotines medžiagas perdavęs asmuo – 32-ejų ukmergiškis. Pas jį pareigūnai atliko kratą, kurios metu rado penkis plastikinius indelius su augalinės kilmės medžiaga. Šis vyras taip pat sulaikytas. Visiems trims įtariamiesiems pareikšti įtarimai dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų