Spausdinti šį puslapį

Artėjančios šventės proga…

Tarptautinė moters diena bus džiugi ne kiekvienoje šeimoje – kai kurioms moterims vietoje džiaugsmo gautomis gėlėmis teks skausmas ir apie patirtą smurtą primenančios mėlynės.

Policijos departamentas informuoja, kad šeštadienį dvi ukmergiškės į policiją kreipėsi, nes namuose buvo sumuštos savo vaikų akivaizdoje.

40-metė moteris pasakojo, kad kovo 3 d. apie 22 val. S. Daukanto gatvėje namuose mažamečio vaiko akivaizdoje ją sumušė keleriais metais jaunesnis vyras. Moteris patyrė juosmens bei rankos sumušimus. Suteikus medicininę pagalbą nukentėjusioji gydosi ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Šeštadienio vakarą Deltuvos gatvėje bute neblaivus 36 metų vyras mažamečio vaiko akivaizdoje sumušė 38 metų sugyventinę.

Apie tai, kad mušama mama, Bendrajam pagalbos centrui telefonu pranešė paskambinęs vaikas. Atvykusiems patruliams bandant sulaikyti smurtautoją, jis buvo agresyvus, stūmė patrulį, priešinosi, bandydamas smūgiuoti.

Panaudojus kovinius imtynių veiksmus, elektros impulsinį prietaisą bei antrankius vyras buvo sulaikytas ir pristatytas į Ukmergės policijos komisariatą.

Dėl abiejų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)