Spausdinti šį puslapį

Vairavo neblaivūs

Policija informuoja apie įkliuvusius apsvaigusius automobilių ir mopedo vairuotojus. 

Lapkričio 4 d. 9.27 val. Ukmergėje, Vaižganto g., policijos komisariato vyresnysis tyrėjas ne tarnybos metu pastebėjo gatve važiuojantį automobilį „Mazda 626“. Automobilis važiavo nelygiai, išvažiuodamas į priešpriešinę eismo juostą, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusių transporto priemonių.

Pareigūnas, įtardamas, kad vairuotojas gali būti neblaivus, stabdė automobilį. Tačiau jo vairuotojas į reikalavimą nereagavo ir įvažiavo į Vaižganto g. namo kiemą. Vairuotojas (g. 1965 m.) sunkiai orientavosi aplinkoje, judesiai buvo nekoordinuoti, nuo paties sklido stiprus alkoholio kvapas.

Neblaivus vairuotojas buvo perduotas atvykusiems patruliams. Alkoholio kiekio matuokliu jam buvo nustatytas 2,77 promilės girtumas.

Tą pačią dieną įkliuvo dar du neblaivūs vairuotojai. Apie 11 val. Laičių kaime patruliai sustabdė mopedą „Wuyang WY 125“. Paaiškėjo, kad jį vairavo neblaivus vyras (g. 1974 m.).

Vakare, apie 19 valandą, Šešuolių seniūnijoje Mišniūnų kaime patikrinus automobilio „VW Golf“ vairuotojo (g. 1959 m.) blaivumą nustatytas vidutinis – 2,10 promilės – girtumo laipsnis.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)