Spausdinti šį puslapį

Sulaikyti pensininkę apiplėšę nusikaltėliai

Vasario 1 d. Ukmergės centre, nuošalioje vietoje, buvo apiplėšta ir sužalota moteris. Jau kitą dieną policijai pavyko nustatyti įtariamuosius.

Nusikaltimas įvykdytas apie 20.40 val. Kauno gatvėje, tarp universalinės parduotuvės ir viešbučio esančiame vidiniame kieme.

Iš nugaros pusės moterį užpuolė trys nepažįstami jaunuoliai.

Užpuolikai trenkė jai į veidą, o nugriuvus iš rankų išplėšė rankinę ir paspruko. Rankinėje buvo piniginė su 15 eurų, akiniai odiniame dėkle, klausos aparatas ,,Oticon“, pensininko pažymėjimas, batonas ir bandelės. Grobio vertė – 495 Eur.

Ukmergės ligoninės priėmimo skyriuje ukmergiškei buvo nustatytas kairės rankos delno kaulo lūžimas, smakro, kelio ir plaštakos nubrozdinimai.

Šį nusikaltimą tirianti Ukmergės policija antradienį savo feisbuko paskyroje buvo išplatinusi mieste sumontuota vaizdo stebėjimo kamera užfiksuotą vaizdo įrašą, o vėliau išplatino informaciją, kad kameros padėjo nustatyti įtariamuosius – tris jaunus vyrus, registruotus Širvintų rajone.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)