Spausdinti šį puslapį

Šeimose liejosi smurtas

Šventos Velykos į šeimas atneša ne tik meilę ir džiaugsmą, bet ir konfliktus bei nesuvaldomą smurtą. Bent jau taip atrodo, vertinant policijos pranešimus. Per ilgąjį savaitgalį Ukmergės policijos komisariate dėl smurto šeimose pradėti net penki ikiteisminiai tyrimai.

Šeštadienį, apie vidurdienį, namuose neblaivus vyras (gim. 1973 m.) kumščiu sudavė du smūgius į kairį smilkinį sugyventinei (gim. 1964 m.). Ukmergės ligoninės priėmimo skyriuje medikai moteriai nustatė veido sumušimą.

Antrą šv. Velykų dieną apie 21 val. tarp neblaivaus vyro (g. 1995 m.) ir taip pat girtos jo žmonos (gim. 1996 m.) kilo konfliktas. Moteris kreipėsi į policiją dėl konflikto metu patirto smurto.

Tą patį vakarą Pašilės gatvėje konflikto metu neblaivus vyras (gim. 1992 m.) smurtavo prieš savo sugyventinę (gim. 1996 m.). Moteris buvo blaivi.

Naktį į balandžio 3-iąją, apie 2.30 val., namuose Žemaitkiemio miestelyje neblaivus vyras (gim. 1963 m.) kilus konfliktui stumdė ir mušė savo sutuoktinę (gim. 1969 m.).

Vienai ukmergiškei išgertuvių metu dantis išmušė svetimas vyras. Jos teigimu, konfliktas su iš matymo pažįstamu vyru kilo kovo 30-osios vakarą.

Vyras kumščiu sudavė nukentėjusiai (g. 1976 m.) į veidą, tampė už plaukų. Nuvykus į ligoninę medikai nustatė, kad nukentėjusiajai išmušti du apatiniai dantys.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)