Spausdinti šį puslapį

Byla pasiekė teismą

Teismą pasiekė birželio 17 d. Ukmergės r. įvykdyto nužudymo byla.

Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus ir Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai per devynias dienas ištyrė šios žmogžudystės aplinkybes. Apie tai skelbia Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariatas. Vilniaus apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras šią bylą perdavė nagrinėti Vilniaus apygardos teismui.

Kaltinimai jauno vyro nužudymu pateikti jo žmonai. Birželio 17-osios vakarą, apie 21.30 val., Ukmergės rajone, Siesikų miestelyje, bute įvykusio konflikto su sutuoktiniu metu, moteris ne mažiau kaip vieną kartą smogė pastarajam peiliu į krūtinę.

Išvadose skelbiama, kad nukentėjusiajam padaryta durtinė pjautinė krūtinės ląstos kairės pusės žaizda su III tarpšonkaulinio, III šonkaulio, kairio plaučio, širdiplėvės ir širdies sužalojimais, kurie komplikavosi vidiniu nukraujavimu, širdies tamponada.

Kaltinamoji prisipažįsta padariusi nusikaltimą ir labai gailisi dėl tragiško įvykio, tačiau jos baudžiamąją atsakomybę sunkina tai, kad ji nusikaltimą padarė būdama neblaivi.

Pastebėtina, kad šio ikiteisminio tyrimo metu operatyviai ir per itin trumpą laiką buvo gautos specialistų išvados, apklausti visi įvykio liudytojai bei atlikti visi kiti būtini procesiniai veiksmai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)