Spausdinti šį puslapį

Dūris peiliu buvo mirtinas

Savaitgalį Ukmergėje įvykdyta žmogžudystė. Įtariamoji – nužudytojo sugyventinė.

Pranešimas apie sunkų nusikaltimą, įvykdytą šeštadienį, policijoje gautas vakare, apie 20 val. 20 min. Pareigūnai skubėjo į Miškų gatvę, kur savo namuose rastas peiliu sužalotas vyras (g. 1975 m.).

Buvo iškviesta pagalba, tačiau ukmergiškio gyvybė dėl durtinės žaizdos pilve užgeso pakeliui į ligoninę.

Įtariamoji, praneša Policijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos, – vyro sugyventinė (g. 1982 m.). Įvykio metu moteris buvo neblaivi – nustatytas 2,51 promilės girtumas. Ji buvo uždaryta į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo, bylą tiria Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Tai – antras nužudymas, rajone įvykdytas per pastaruosius kelis mėnesius. Tokio nusikaltimo būta birželio 17 d. Siesikuose. Sekmadienio vakarą, apie 21.30 valandą, namuose konflikto metu moteris (g. 1978 m.) dūrė peiliu į krūtinę savo vyrui (g. 1980 m.). Šis nuo patirtų sužalojimų mirė vietoje.

Įtariamoji buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę, jai tąsyk nustatytas 2,7 promilės girtumas.

Kaltinamoji prisipažino padariusi nusikaltimą ir gailėjosi, tačiau jos baudžiamąją atsakomybę apsunkino tai, kad ji nusikaltimą padarė būdama neblaivi.

Baudžiamasis kodeksas už savo artimojo nužudymą numato laisvės atėmimą nuo 8 iki 20 metų arba iki gyvos galvos.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)