Spausdinti šį puslapį

Apvogti butai

Ukmergėje siaučia butų vagys. Pirmadienį jie apvogė net kelis butus skirtingose miesto gatvėse.

Apie vidurdienį S. Daukanto gatvėje rastas apvogtas butas.  Šeimininkė rado atrakintas duris, o viduje – išvartytus daiktus. Pasigedo auksinių, sidabrinių papuošalų ir nešiojamojo kompiuterio. Žala 564 eurai.

Tą pačią dieną apie 14 val. Žiedo gatvėje į butą įsibrauta atrakinus spyną. Apžiūrėjus išverstus daiktus, paaiškėjo, kad niekas nedingo, žala nepadaryta.

Apie 16.30 val. Deltuvos gatvės gyventoja grįžusi rado neužrakintas duris, o viduje – išvartytus daiktus. Dingo nešiojamasis kompiuteris. Žala 300 eurų.

Policija primena, kad reikia pasirūpinti savo butų saugumu.

Įsirenkite vaizdo stebėjimo kameras, apdrauskite turtą, įsirenkite signalizaciją, pakeiskite lengvai atrakinamas duris į šarvuotas su tvirtomis spynomis.

O geriausia ir pigiausia apsauga – kaimynų bendravimas.

Skatinkite savo kaimynus nebūti abejingus ir kreiptis į policiją telefonu 112 pamačius įtartinus asmenis, automobilius, nusikaltimą ar kitą teisės pažeidimą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)