Apvogta įmonė

Kovo 22-osios rytą rastos apvogtos Deltuvos seniūnijoje, Statikų kaime, esančios bendrovei priklausančios patalpos.

Iš biuro rašomojo stalo stalčiaus pavogti 366 Eur. Dėl sugadintos tvoros padaryta apie 100 Eur, dėl sugadintų durų – apie 800 Eur žala. Visi nuostoliai įvertinti 1 266 Eur.

Trenkė per veidą

Kovo 23 d. policijoje pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl smurto ukmergiškių šeimose.

Apie 8 val. smurtu baigėsi konfliktas Dainavos kaime. Pas dainaviškę atėjęs buvęs sugyventinis (gim. 1980 m.) į darbą paleido kumščius – sudavė moteriai per veidą.

Apie 15 val. Žemaitkiemio seniūnijoje išgertuvių metu kilus konfliktui vyras (gim. 1965 m.) trenkė žmonai (gim. 1964 m.) į skruostą.

Šio įvykio metu ir smurtautojas, ir auka buvo neblaivūs: vyrui nustatytas 2,11 prom., moteriai – 2,33 prom. girtumas.

Pažeidė teismo sprendimą

Policijoje gautas Vilniaus apygardos probacijos tarnybos Savivaldybių probacijos skyriaus pranešimas apie pažeistą teismo sprendimą.

Nurodoma, kad kovo 9 d. asmuo (gim. 1949 m.) vairavo transporto priemonę, taip pažeisdamas praėjusių metų balandžio 23 d. Ukmergės r. apylinkės teismo baudžiamuoju įsakymu jam paskirtą baudžiamojo poveikio priemonę – draudimą vairuoti transporto priemones dvejiems metams.

Dėl šio pažeidimo policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų