Spausdinti šį puslapį

Šeimose liejosi smurtas

Per velykines šventes ukmergiškiai daužė ne tik margučius – kai kuriose šeimose liejosi smurtas.

Pirmadienį apie 20 val. bute, esančiame Ukmergėje, iš matymo pažįstamas 30-metis vyras tampė moterį už plaukų, pargriovęs trenkė į veidą ir galvą, spardė į šonus ir išmušė priekinį dantį.

Ukmergės ligoninės priėmimo skyriuje medikai 38 metų moteriai diagnozavo galvos srities paviršinius sužalojimus ir žaizdas.

Sekmadienį apie 19.20 val. Siesikų miestelyje, namuose, išgertuvių metu 36 metų vyras, suėmęs 52 metų sugyventinei už kaklo, ją smaugė.

Ir smurtautojas, ir auka buvo girtutėliai. Įvykio vietoje vyrui nustatytas 3,68 prom., nukentėjusiajai – 3 prom. girtumas.

Šeštadienį apie vidurnaktį Ukmergėje, namuose, išgertuvių metu vyko šokiai, ir viena šokėja buvo sumušta. Kaip vėliau 37 metų nukentėjusioji aiškino policijai, šokio metu ji su sugyventiniu susibarė dėl muzikos garso. 33 metų vyras įsiuto ir jai trenkė.

Nukentėjusiajai nustatytas 2,56 prom., jos sugyventiniui – 1,70 prom. girtumas.

Ikiteisminis tyrimas dėl smurto buvo pradėtas ir penktadienį. Apie 14.30 val. Ukmergėje 50-metis vyras sugriebė buvusiai žmonai už rankos ir stipriai suspaudė, tuo sukeldamas skausmą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)