Spausdinti šį puslapį

Policijos suvestinė

Sumušė pusbrolis

Birželio 16-osios naktį, apie 2 val., Dukstynos kaime išgertuvių metu kilus konfliktui 36 metų vyrą sumušė pusbrolis ir jo draugas.

Ligoninėje ukmergiškiui buvo nustatyti sumušimai.

Pasak nukentėjusiojo, skriaudikai gyvena Jonavos rajone.

Išviliojo pinigus

Nuo sukčių nukentėjo 44 metų Pivonijos seniūnijos gyventoja.

Birželio 17 d. telefonu paskambinęs nepažįstamas vyras  pasakė, kad ji laimėjo 1000 eurų, telefoną ir namų kino sistemą. Kad galėtų gauti prizus, turi nupirkti BITĖS papildymų. Moteris nupirko papildymų už 200 eurų ir tik tuomet suprato buvusi apgauta.

Trenkė tėvui

Birželio 17 d. apie 22 val. Dainavos kaime konflikto metu 49 metų vyras smurtavo prieš savo tėvą – kumščiu trenkė jam į veidą.

Ukmergės ligoninėje nukentėjusiajam diagnozuoti lūpos ir burnos sužalojimai bei nubrozdinimai.

Abu vyrai įvykio metu buvo neblaivūs. Smurtautojui nustatytas 3,57 prom., jo tėvui – 1,72 prom. girtumas.

Mušė moteris

Birželio 16 d. apie 15 val. Ukmergėje neblaivus 41 metų vyras trenkė į veidą savo 26 metų podukrai.

Birželio16-osios naktį Dukstynos kaime namuose 29 metų moterį sumušė 36 metų sugyventinis. Įvykio metu abu buvo neblaivūs: moteriai nustatytas 2,25 prom., vyrui – 1,94 prom. girtumas.

Birželio 18-osios vakarą nuo 47 metų sugyventinio nukentėjo Laumėnų kaimo gyventoja. Pasak moters, vyras įsiuto, ją užsipuolė ir bandė smaugti po išgertuvių.

Rasta narkotikų

Birželio 15-osios rytą ikiteisminiame tyrime atliekant įvykio vietos apžiūrą, Vytauto gatvėje esančiame garažų masyve rasta į foliją suvyniota susmulkinta augalinės kilmės medžiaga – galimai narkotinė.

Dingo iš automobilio

Praėjusį savaitgalį 46 metų vyras nuvykęs į Balninkus eidamas į parduotuvę pastebėjo, kad jo automobilio daiktadėžėje nebėra piniginės. Joje buvo apie 300 eurų, vairuotojo pažymėjimas, tapatybės kortelė bei nuolaidų kortelės.

Vairavo apsvaigęs

Birželio 18 d. apie 18 val. Lyduokiuose sulaikytas neblaivus 57 metų vairuotojas. Policijos pareigūnai automobilio „VW Golf“ vairuotojui nustatė 1,58 prom. girtumą.

Trenkė lentgaliu

Birželio 19-osios vakarą Ukmergėje konflikto metu 53 metų moteris lentgaliu kelis kartus trenkė savo sugyventiniui (gim. 1964 m.) į nugarą.

Ukmergės ligoninės priėmimo skyriuje vyrui nustatytas krūtinės ląstos paviršinis sužalojimas.

Pora įvykio metu buvo smarkiai apgirtusi: moteriai nustatytas 2,43 prom., vyrui – 2,49 prom. girtumas

Iš parduotuvės

Birželio 19 d. apie 16 val. iš UAB „Ermitažas“ parduotuvės nenustatyti asmenys pavogė akumuliatorinį smūginį gręžtuvą ir elektrinį šlifuoklį. Parduotuvei padaryta 224 eurų žala.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)