Spausdinti šį puslapį

Trenkė į veidą

Rugsėjo 26-osios vakarą Ukmergėje, bute, nepažįstamas vaikinas, pravarde „Briedis“, 52 metų moteriai trenkė į veidą ir krūtinę bei kastetu į kelį.

Kitą dieną Ukmergės ligoninėje apžiūrėję medikai nukentėjusiajai diagnozavo kraujosrūvas, nubrozdinimą.

Sumušė gatvėje

Rugsėjo 27 d. apie 20 val. 40 min. Vilniaus gatvėje, leidžiantis laiptais nuo Ukmergės kraštotyros muziejaus, grupė jaunuolių sumušė vyrą.

36 metų nukentėjusysis įvykio metu buvo neblaivus.

Atgavęs sąmonę jis rado šalia savęs suplėšytą striukę, kurios kišenėje pasigedo telefono „Huawei“. Dėl patirtų sužalojimų ukmergiškis išvežtas į Vilniaus universitetinę ligoninę.

Smurtavo namuose

Rugsėjo 29 d. apie 17 val. Siesikų seniūnijoje Petronių kaime 24 metų jaunuolis smurtavo prieš savo 41 metų motiną. Ukmergės ligoninės priėmimo skyriaus medikai 41 metų moters žandikaulyje aptiko žaizdą, sužalotas ir kaklas.

Rugsėjo 28 d. apie 21.30 val. namuose,  Ukmergėje, išgertuvių metu 60-metis vyras smaugė sugyventinę. Ukmergės ligoninės priėmimo skyriuje medikai 50 metų moteriai diagnozavo kaklo sužalojimą.

Rugsėjo 25-osios vakarą Jonuškų kaime, namuose, konflikto metu neblaivus 54 metų vyras smurtavo prieš žmoną.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)