Gegužės 9 d., apie 22.20 val., pas vyrą, automobiliu atvažiavusį į Taujėnų seniūnijoje, Balelių kaime esančią  aikštelę, rasta narkotikų.

Patikrinus 29 metų vyro kelnių kišenes, pareigūnai rado dvi suktines su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

„Subaru“ markės  automobilyje taip pat rastas smulkintuvas su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

-2 # Aurelija Esu 2020-05-13 00:21
Kaip tu jautiesi, kai tai, planuoji praleisti likusį gyvenimą, staiga pareikšdamas, kad nebesidomi santuoka iš niekur, tokia situacija, kokia buvau, kai susidūriau su burtininkų ratu, vadinamu dr. Ajajus, buvęs suirzusi širdis, kai mano buvęs žinomas, kaip keliaujantiems keliais, grįžta namo, kai visi mano pagrindai nėra kartojami. Ajayi padėjo jai gerai apmokamą darbą ir pasakė, kad jis yra pajėgus kitam. burtų rūšis, ji praleido savo „Viber“ numerį: +2347084887094 Aš paėmiau skaičius ir prašau pranešti rašytojui. Rašytojas Ajajus paaiškina savo situaciją ir tai, kaip mano vyras netikėtai susiduria su savo rankomis, nes jis buvo sėkmingas, nes jis buvo sėkmingas, nes jis buvo sėkmingas. Jei jums reikia rašymo rašytojo pagalbos iškilus bet kokiai gyvenimo problemai, galima rasti galvoti, el. Paštu: ......O
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Daugiau šioje kategorijoje:

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų